söndag 17 augusti 2008

HTML-dyslexi och kändisspotting.

. . . - - - . . . är lika med SOS på morse för er som inte visste det. Och det är just ett nödrop som Härmapan härmed utsänder.
Jag är sjukt kass på "det här med blogg", läser knappt ens några andra bloggar. Men tänker att det kanske finns något fint litet bloggproffs där ute som kan hjälpa mig.

Så här är det:
Har letat halvt ihjäl mig för att hitta en viss inställning, nämligen den att om man klickar på en länk i min blogg, så ska den länken öppnas i ett nytt fönster. Ja, Härmapanbloggen ska ligga kvar bakom liksom. Hjälp mig, du snälla själ som kan detta. Befria mig från min html-dyslexi.

Jo förresten, kom på att jag måste berätta om helgens kändisspotting också. (Det blir lite magert med kändisar nu när man inte är på jobbet om dagarna. Då är det en helt annan sak, när man travar runt där i TV-husets korridorer ser man ju en och annan fräsig mediaperson).

Kom dock ikapp vad gäller kändisar nu i helgen. På bara några timmar mötte jag följande celebriteter:

- Kenny Håkansson, basist i The Hellacopters.
- Markus Krunegård, ja, han är ju Markus Krunegård liksom.
- Tore Kullgren, legendarisk fotbollsspelare i FCZ.
- Thomas Meyer, basist i ett av mina bästa band - HipWhips
- Fares Fares, skådisen ni vet.
- Annika Norlin, och hon är ju Säkert! och Hello Saferide (fast hon kanske inte gills som kändis eftersom vi känner varandra.)

Härmapan älskar Annika Norlin. Jag vill ha Annika i en liten låda och plocka fram na´då och då och bara titta på na´. Och lyssna.
Har du missat hennes och Anna Järvinens eminenta cover på Robyns With Every Heartbeat tycker jag att ni ska klicka exakt här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hrm, nu är ju inte jag nån bloggare, men på min fantastiska hemsida så har jag gjort så här, och det funkar

(vänsterpil)a target="_blank" href="http://www.google.com/">Googles hemsida(vänsterpil)/a(högerpil)

Gatt ersätta < och > med (vänsterpil) och (högerpil) för att kommentaren skulle godkännas (ogiltig htmlkod får man visst inte skicka!)

/daniel s

HÄRMAPAN sa...

Tack Daniel!
Du är en pålitlig hacker.
Ska testa detta.

Unknown sa...

Bör inte behövas någon html-kod, det är ju bara att klicka på länken med scrollern på musen så öppnas det i nytt fönster, kan ju lägga en liten hint efter önskad länk så folk vet :)