lördag 28 mars 2009

Earth hour ver. 2.1

Det har varit en lite tung dag för Härmapan idag. Dels för att vi igår drack vino tinto, vino blanco, vino vino och inte kom i säng förrän klockan tre i morse (OBS! Detta var dessutom i kombination med att Lillapan bestämde sig för att vakna kl.05:00 och vägra somna om - insane).
Lite tungt i hjärtat var det också under dagens Pipe Session Tribute, jag tänkte på och saknade Oskar som försvann den där dagen när det som inte får hända hände. Men mest var det fint. Vi åkte pipe som galningar och kramades och åt handburgare.

Det var fint igår kväll också. Grande Roses var i sitt esse, om du inte hört´et förut klickar du här.

Efter pipeåkningen tog vi en snabb fika på byn för att sedan åka hem och packa, det bär nämligen av söderjävlaöver i morgon. Vi kunde inte ha en så där fin Earth Hour som jag egentligen velat, tiden räckte liksom inte till, minnet svek och jag får, så här i efterhand, trösta mig med att vi fick en ofrivillig Earth Hour 21:30 istället för 20:30. Så här var det; exakt-tjing-tjong klockan halv tio blev det strömavbrott, mitt uppe i packningsbestyren. Det blev till att hänga tvätt i blindo och lyssna på fotbollsreferat i mobilradion. En timme senare surrade frysen igång, lamporna tändes och ordningen var åter upprättad. Ofrivillig men ändå gillad Earth Hour, tack Jämtkraft. 

Grande Roses (Härmapan har legat med 33% av bandet!)

Bananster grillade handburgare.

Laila Bagge var där, men hon ville inte blir fotograferad.

Härmapan representerade.


Två presumtiva husköpare och en termos-tok.


Inga kommentarer: