lördag 6 september 2008

Familj i kvadrat.

Nu har Härmapan + crew lekt familj.
Eller förresten, vaddå lekt? Vi är ju faktiskt en äkta familj nu. Knasigt.

Det hela började med att de nyblivna farföräldrarna a.k.a. Gammelaporna igår anlände för att titta på Lillapan. Vi började med att mysa. Karatemysa.

Idag packade vi bilen med skötväska och barnvagn och begav oss till Nyckelviken för en lunch. Jädra fint ställe det. Med hästar, kaniner och hembygdsmuseum. Lillapan sket högaktningsfullt i samtlig underhållning, men så är hon ju bara 11 dagar gammal (hon skulle förresten fötts idag). Vi storapor hade kul i alla fall, trots spöregn.

Nu ska vi äta spätta med äggsås och pärer. Mommaapan är också på ingång. Jag kan ta gift på att hon kommer att grina en skvätt när hon träffar Lillapan.

Hörrni, en sak till. Härmapan hade väldigt länge sett fram emot att kunna använda sina gamla jeans...
Det går inte, får verkligen inte plats. Visst - magen har liksom ramlat in igen, lite degigare än förr men helt klart inklämbar i ett par jeans. Fast arslet... det är tammefan arslet som ställer till det. Jag måste för fan pipa när jag backar. Bred som en lagårdsdörr, tjo!

2 kommentarer:

Anonym sa...

men det kanske är värt att ha stor röv med tanke på vilka pattar du fick på köpet?

Anonym sa...

ja jag säger det än en gång..du får fan inte klaga! ;)
ingen mage efter 11 dagar..hurra, jag har fortfarande min..eller det är mer en skinntäcke man liksom kan dra över sig om det regnar..eller nåt:)

/En alltid lika avundsjuk fd fet sandra:)