lördag 13 september 2008

Fina små meddelanden.

Igår var Lillapan på sin första tillställning.
2 1/2 veckor in livet drog hon på sig dansskorna och gick på tidningssläpp/smygläsning/öldrickning. Det var magasinet Transition som stod för festligheterna. Och hoppsan, när vi står där och läser notiserna ser vi följande.

"Göran Andersson AKA Johnny Snakeheart från Grande Roses och Julia Messelt blev under slutet av augusti stolta föräldrar till Majken. Redaktionen lyfter på hatten och grattar."

Man tackar. Ett himla trevligt tilltag att gratulera på ovanstående vis. Det hela påminde mig dessutom om hur vi på vår bröllopsdag fick ljuvligast tänkbara telegram från Whiplasher, kompis och tillika sångare i Deathstars. Telegrammet bestod så klart av en massa personligt dravel, men... let me cut to the chase, för så här avslutades det hela.

"...Ha nu en fantastisk kväll å då tillägnar vi låten "White Wedding" till er ära inför 10000 tyskar på den anrika Zillofestivalen imorgon..."

Så himla fint. 

I övrigt funderar jag mycket på huruvida treveckors-Lillapor är för små för ett par Peltor Kid hörselskydd eller inte, mest troligt är dem väl det. Synd, för jag vill ta med henne på konserter. Eller förresten, det är snarare så att Härmapan vill gå på konserter och Lillapan liksom måste följa med. Navelsträngen må vara klippt men ongen må ju ha mat.
Fetvadd och gaffatejp då, kan det vara en lösning?



Inga kommentarer: